Laskai Márk személyi edző

Laskai Márk személyi edző

Születési év: 0000

Melyik évtől kezdtem el személyi edzéssel foglalkozni?0000

Település: Budapest

Weboldal: https://www.facebook.com/laskai.mark93/

E-mail: laskai.mark@gmail.com

Mik az erősségeim?


Izomtömeg növelés
100%
Alakformálás - fogyás
100%
Funkcionális izmok fejlesztése
100%
Étrend készítés
100%

Milyen órákat tartok?

  1. Személyi edzés

Szlogen, én mindig ezt mondogatom:

Minden egy álommal kezdődik. Carl Sandburg

Hobbi (ezeket csinálom szabadidőmben szívesen):

Testépítés

Bemutatkozás:

A sport iránti szeretetem már gyerekkoromban elkezdődött. 11 éves koromban kezdtem el kyokushin karatézni, amelyet 16 éves koromig űztem versenyszerűen is, kisebb-nagyobb sikerekkel. A karate megtanította számomra a sport iránti tiszteletet és adott egy gerincet, mely által kitartóbb lettem az élet más területein is.

Nagyon vékony testalkattal rendelkeztem, a magam 187 cm magasságához alig 70 kg környékén volt a testsúlyom. Így elhatároztam, hogy izmosodni szeretnék, ekkor ismerkedtem meg a testépítéssel, a fitnesz világával -16 éves koromban -, amelyet a mai napig űzök nagy odaadással.
18 évesen a testnevelő-edző szakra jelentkeztem a Szegedi Tudományegyetemen, amit sikeresen elvégeztem. Ezt követően 2019 januárjában mesterdiplomát szereztem testnevelő-egészségfejlesztés tanár szakon. Elhatároztam, hogy még inkább bele akarom ásni magam a fitnesz világ rejtelmeibe és más embereken is szeretnék segíteni, hogy egészségesebb életmódot folytassanak. Ebből adódóan egyetem mellett elvégeztem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola személyi edző képzését. Így már magabiztosan állíthatom, hogy professzionális segítséget tudok nyújtani minden sportolni vágyó embernek, akár alakformálásról, fogyásról, tömegnövelésről, erő-állóképesség fejlesztésről vagy táplálkozásról legyen is szó. 

Ha jobban szeretnéd érezni magad a bőrödben, és fittebb mindennapokat szeretnél, akkor fordulj hozzám bizalommal és vedd fel velem a kapcsolatot, vagy keress személyesen a Hungarian Mecca Gym-ben.